طرز تهیه پیزا پپرونی

این پیتزا ابتدا پخته می‌شود و بعد از بیرون آمدن از فر با پنیر روی آن می‌افزایند و بافتی ترد و طعم کمتری به آن می‌دهند. روی کاسه را محکم با فویل بپوشانید و خمیر را در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود – حدود 1 یا 2 ساعت. شکل دادن با دست به استفاده از وردنه ارجحیت دارد. وردنه می تواند خمیر را نرم کند و حباب های هوای مورد نیاز پیتزا را از بین ببرد. خمیر خود را با پانچ انگشت یا کشش انگشتی بکشید. یک تکنیک ماهرانه تر این است که هنگام پرتاب و گرفتن خمیر پیتزا، با مچ دست خود حرکت چرخشی ایجاد کنید.

دما و زمان پخت پیتزا در فر گازی

با قاشق مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر خمیری به دست بیاید. اگر پیتزا در حین پخت به راحتی روی پوسته خود بلغزد، یک پیتزای خوب پخته شده باید کاملاً در مرکز سنگ پیتزا قرار گیرد. دمای فر بالاتر از 400 درجه فارنهایت ممکن است برای پیتزاهای بزرگ و با پوسته ضخیم لازم باشد تا پوسته قبل از شروع قهوه ای شدن رویه ها پخته شود. علاوه بر سس های سنتی پیتزا قرمز، گزینه های دیگر شامل سس پستو، سس سفید و حتی روغن زیتون و سس سیر است.

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

در این صورت، آنها را بعد از مرحله 9 اضافه کنید. از یک تابه فلزی محکم و ترجیحاً یک تابه آهنی با دیواره عمیق استفاده کنید و یک لایه نازک کره را در تابه ذوب کنید. خمیر را از کاسه خارج کرده و به شکل توپ در بیاورید. نانسی متخصص در غذاهای گیاهی با کیفیت بالا، در Vanilla Black در لندن و همچنین آشپزخانه های دیگر در سراسر اروپا کار کرده است. او همچنین وبلاگ غذاهای گیاهی و گیاهخواری، Delicious from Scratch را می نویسد و اکنون یک نویسنده غذای تمام وقت است.

طرز تهیه پیتزا خانگی

در فر، یک سنگ پیتزا، ورقه پخت سنگین یا تابه چدنی را روی توری پخت گرم کنید. درست کردن پیتزای ترد با قرار دادن ظرف پیتزا روی ورقه پخت داغ دیگری روش خوبی برای انجام این کار است. در زیر چند توصیه آزمایش شده و واقعی برای بهترین لوازم جانبی پیتزا و همچنین برخی از بهترین فرهای پیتزا موجود در بازار را خواهید دید. در صورت تمایل می توانید پیتزا را روی سنگ پیتزا بپزید. سنگ گرمای بیشتری را در خود نگه می دارد و در نتیجه یک سطح داغ سوزان ایجاد می کند که در لحظه تماس با آن شروع به قرمز شدن و کنده شدن می کند.

طرز تهیه پیتزا خانگی در فر

قبل از پر کردن سبد خرید مجازی خود با انتخاب های خوشمزه، گزینه های مختلف پیتزا و براونی شکم پر جوردانو را کاوش کنید. اگر می‌دانید که برای اطلاعات بیشتر بازمی‌گردید، یک نمایه ایجاد کنید تا جووردانو بتواند موارد دلخواه شما را به خاطر بسپارد. پیتزای کمتر سنتی به سبک کالیفرنیا، اغلب دارای تاپینگ های عجیب و غریب است. آیا تا به حال پای آووکادو، تخم مرغ یا شترمرغ خورده اید؟ به احتمال زیاد می توانید آن را اینجا پیدا کنید. این پیتزای معروف شهر اغلب به خاطر پوسته دستی اش معروف است.
ما مرتباً شاهد دمای بالای 40 درجه سانتیگراد در تابستان بودیم. گاهی اوقات باید نسبت آرد/آب خود را تا زمانی تنظیم کنید که درست به نظر برسد، اما من مجبورم اینجا در شمال غربی فرانسه جایی که اکنون زندگی می کنم. من حدس می‌زنم که این فقط ماهیت انجام کارها با مخمر است. توپ خمیر را بگذارید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.
طرز تهیه پیزا پپرونی

دیدگاهتان را بنویسید